V derby proti Rožnovu jsme nezaváhali a jdeme do osmifinále ČP

Do třetího kola Českého poháru nám byl nalosován Rožnov pod Radhoštěm. Začátek zápasu ihned ukázal rozdíl mezi oběma týmy. Po dvou minutách jsme díky rychlým útokům vedli 3:0. V desáté minutě jsme navýšili skóre na 2:7. Díky pevné obraně a přechodu do útoku jsme postupně přebírali otěže zápasu. Na našich hráčích bylo vidět, že nechtějí nic podcenit a Rožnovu nic neumožnili. Náš soupeř, na jehož soupisce figurovalo hned několik odchovanců, ale předvedl kvalitní výkon. V poločase jsme vedli už o 11 branek.

Druhý poločas nabídl stejný obraz hry. Díky výborně pracující obraně se nám dařilo držet větší rozdíl. od 38. do 45. minuty jsme si ale vybrali hlušší pasáž a nevsítili ani jednu branku. Na to reagoval trenér Mika oddechovým časem. Hned po něm jsme se dvakrát prosadili a o výsledku bylo rozhodnuto. Proti druholigovému Rožnovu tak vyhráváme o 14 branek a postupujeme do další fáze ČP.

 

Děkujeme pořadatelům utkání z Rožnova za příkladnou organizaci a také našim fanouškům, kteří udělali v rožnovské hale domácí prostředí.

 

TJ Rožnov p. R. – HC ROBE Zubří 19:33 (8:19)

Nejvíce branek: Mičkal 8/1, Šlachta 7, Pšenica a Kucsera 5 – Koleček 6, Lešanský 3, Ondruch 2, Mičola 2/2

Sedmimetrové hody: 2/2 – 1/1, Vyloučení: 2:4, Diváci: 365

Rozhodčí: Hanák Michal, Pavlíček Luboš

 

O losu a dalším soupeři budeme informovat na sociálních sítích.

Další extraligové utkání hrajeme v sobotu doma proti Brnu – PŘEDPRODEJ LÍSTKŮ

banner2